Woensdag 12-12-2018 was aangebroken. We gaan trouwen op Zanzibar. De voorbereidingen waren al vroeg op gang: het strand werd aangeveegd en er werden bogen gemaakt van palmbladeren waar vervolgens bloemen in werden gehangen. De ceremonie begon om vier uur in de middag dus iedereen ging nog lekker relaxen bij het zwembad.

Haar en make-up

Om 12 uur ging ik al naar boven om te douchen want om half 1 kwam de pittige Italiaans Matilde die mijn haar en make-up deed. Iedereen vond dat ik veel te relaxed was voor een bruid. Zelf was ik blij dat iedereen er was en het naar zijn zin had dus wat kon er mis gaan. Als ik één ding heb geleerd van het reizen door Afrika is dat het altijd goed komt. Mijn moeder zorgde voor mijn eten en drinken en mijn vriendinnen kwamen af en toe kijken of het goed ging. Matilde werkte ondertussen hard door aan mijn haar en make-up waardoor ik er prachtig uit zag.

Het grote moment

Iedereen stond op het strand te wachten hoe ik samen met mijn vader naar beneden kwam. Het was een prachtig moment. De bogen hadden ze gevormd alsof je in een kerk stond waardoor het ondanks dat we op het strand trouwden toch heel intiem was. De ceremonie werd door Marco begeleid en was mooi maar hij sprak wel wat zacht. Gelukkig blijft het toch Afrika en kwam er af en toe een scooter voorbij op het strand en stonden er Masaai te kijken.

Tijd voor de foto’s

Na de ceremonie was het tijd voor de foto’s. We liepen een stukje verder zodat we een mooie stukje strand hadden. Dat vonden de buurtkinderen erg interessant. Onze fotograaf Andrew Morgan had ook een drone bij zich en omdat we zelf veel ervaring hebben met een drone en kinderen liet ik de kinderen alvast op een afstandje zitten. Hierdoor kregen we per toeval geweldige beelden van de kinderen en ik als bruid 🙂

Een avond om nooit te vergeten

Het werd een prachtige avond met mooie speeches en heerlijk Italiaans eten. De zes gangen waren voor sommige mensen wel net iets meer dan goed voor hen was ;-). De avond en deze prachtige dag eindigde met een feest op het strand (op de blote voetjes!). Het was in één woord geweldig!

Geef een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *