Nu we de auto verkocht hadden in Johannesburg en met ons nieuwe gehuurde scheurijzer de wereld weer voor ons open lag reden we in de richting van het Golden Gate Highlands National Park in de Drakensbergen.

Bij de camping aangekomen zetten we het nieuwe tentje van de Decathlon op en kwamen we erachter dat we in een aflevering van ‘We zijn er bijna’ terecht waren gekomen. Meer dan 15 caravans met een iets ouder publiek die elkaar allemaal kenden. Het maakte het uitzicht van Golden Gate Highlands National Park echter niet minder spectaculair en we hadden genoeg aanspraak.

De volgende dagen kwamen we vooral bij van onze avonturen in Centurion en maakten we een paar prachtige wandelingen, de langste was ruim vier uur en bracht ons naar de top van een meer dan 2400 meter hoge berg!

Geef een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *