Van de kust trokken we langzaamaan de binnenlanden van Zuid-Afrika in. De Drakensberg wachtte op ons. We sliepen drie nachten in het Injisuthi Camp van KZN Wildlife. Aangezien het perfect weer was voor een wandeling besloten we de Grindstone Caves – Cateract Valley route te lopen. Acht uur (!), 6 rivierkruisingen, 3 watervallen, natte schoenen, een natte kaart en 10 liter verloren zweet verder kwamen we moe maar voldaan terug. Het was geweldig om boven watervallen langs te lopen en grote valleien te doorkruisen.

Omdat een foto meer zegt dan 1000 woorden, een video nog meer en een dronevideo dat verder overtreft: hierbij het resultaat van onze trip in de Drakensbergen.

The Mountains are calling and we must go..

1 Comment

  1. Papa en mama maart 7, 2018 om 8:20 pm

    Wat een leuke foto van jullie en een prachtige film ziet er heel profesioneel uit , je kan wel aan Lennart zijn haar zien hoe lang jullie al weer weg zijn. Vele lieve groetjes van je ouders ( we missen jullie wel hoor) xx

    Antwoord

Geef een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *